nabavite ga na vrijeme

Hajduk je svaki dan: Od danas kreće prodaja Hajdukovog kalendara za 2020. godinu

Bliži nam se jedan od najljepših perioda u godini – Božić i Nova godina, a jedan od već tradicionalnih poklona je i službeni kalendar HNK Hajduk. Inspiracija za ovogodišnji kalendar pronađena je u vjernim navijačima, njihovom svakodnevnom životu i različitim poslovima koje obavljaju.

Kroz 13 fotografija igrači Hajduka su ušli u ulogu raznih zanimanja kojim se bavi veliki dio hajdučke obitelji i s osmijehom obavljali njihove svakodnevne radne zadatke. Hajduk je svaki dan, svuda oko nas, svih 365 dana u godini.

“Hajduk je meni sve, s njim u mislima i danas se budim i idem na počinak”, riječi su legendarnog Vladimira Beare koje opisuju Hajdukovo značenje brojnim navijačima Bijelih.

Živopisne fotografije ukoričene su u kalendar kojeg od danas možete pronaći na policama trgovina.

Fotografije ovogodišnjeg kalendara djelo su službenog fotografa HNK Hajduk Roberta Matića, dok zahvale za vizual kalendara idu dizajneru HNK Hajduk Goranu Deniću.

“Zahvaljujemo se našim sponzorima Tommy-u i Otp banci kao i KBC-u Splitu, izvođačima radova na hotelu Ambasador, Parkovima i nasadima, turističkim djelatnicima, JVP-u Split, osnovnoj školi Žnjan-Pazdigrad, Brodosplitu i hotelu Radisson Blue”, stoji na stranici Hajduka.

Kalendar će se prodavati po cijeni od 40 kuna te danas kreće ekskluzivna prodaja u Tommy prodavaonicama.

Od utorka ‪19. studenog‬, osim u Tommy prodavaonicama, službeni kalendar moći ćete pronaći i u Fan shopu Poljud i Fan shopu Grad, na službenom web shopu, u prodavaonicama Hajdukovog partnera Cro fan shop te na prodajnim mjestima Tiska.

Komentiraj