Hajduku sutra treba sinergija momčadi i navijača

Hajduk sutra, u neuobičajenom terminu petkom na Poljudu dočekuje Slaven Belupo, što će najvjerojatnije biti posljednja domaća utakmica pred navijačima ove sezone i zato bi bilo lijepo da navijači dođu podržati momčad u što većem broju.

Trener Siniša Oreščanin je na današnjoj konferenciji za medije još jednom ponovio kako od momčadi traži poniznost, jer posao ni izbliza nije gotov, a Slaven Belupo je već duže vrijeme vrlo neugodan protivnik Hajduku, što uopće nije floskula, jer recentni rezultati to pokazuju.

U prethodnoj utakmici koju je Hajduk čudesno preokrenuo u Koprivnici je momčad pokazala da ima „ono nešto“, a nakon nje su igrači posebno isticali koliko im je značila podrška navijača s tribina koprivničkog stadiona.

Isto će biti potrebno i sutra, jer tri boda su imperativ, ma kako bila ostvarena. U zadnja dva dana smo svjedočili koliko je nogomet nepredvidiva igra, i koliko detalja može odlučivati pojedinu utakmicu.

Hajdukova momčad je izvedbama ovog proljeća doista zaslužila biti pozdravljena i podržana na pravi način u svojem oproštaju od splitske publike za ovu sezonu.

Pogledajte u videu što je sve rekao Siniša Oreščanin u najavi utakmice:

Komentiraj