jasna poruka

Naš Hajduk o “maćehinskom ponašanju HNS-a i pijunima kriminalnih struktura”

Naš Hajduk je danas na svom Facebook profilu objavio status u kojem reagira na manevre HNS-a.

Još jednom su zatražili čišćenje saveza i pošteni nogomet, te prozvali one koji sustavno uništavaju hrvatski nogomet.

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Maćehinsko ponašanje HNS-a, izbjegavanje Splita i ignoriranje Dalmacije i Hajduka traje već dvadesetak godina. Nesumnjivo je da postoji veliko nezadovoljstvo time te da ispašta i reprezentacija.

Split je glavni!

Sve što tražimo je poštena i ravnopravna liga, micanje kriminalaca i korumpiranih nogometnih sudaca, uređen savez i čist nogomet.

Ne vidimo tko može biti protiv toga i nevjerojatno je da nekoliko suvislih i konkretnih prijedloga u smjeru poštenja nitko nije ni razmotrio, a kamoli proveo.

Domoljublje Hajdukovih navijača nitko nema pravo dovoditi u pitanje i svakoga tko to čini smatramo pijunom kriminalnih struktura koje sustavno uništavaju hrvatski nogomet”, poručili su iz Našeg Hajduka.

Ranije je i Hajduk objavio reagiranje koje je u ime kluba potpisao predsjednik Uprave, Marin Brbić.

“U pravilu bi odluka o domaćinstvu utakmice nacionalne reprezentacije trebala biti pitanje dogovora između Saveza kao organizatora i Hajduka kao domaćina (bez obzira na to što formalno domaćin može biti i Grad Split kao vlasnik stadiona). Po prvi put, ovakva odluka je donesena bez ikakvih dogovora s Klubom ili, koliko je poznato, gradom domaćinom”, piše Brbić i napominje kako je očito “procjena ljudi u Savezu da je ovo pogodan trenutak za potenciranje već postojećih tenzija”.

Njegovu objavu možete pročitati OVDJE.

Maćehinsko ponašanje HNS-a, izbjegavanje Splita i ignoriranje Dalmacije i Hajduka traje već dvadesetak godina….

Objavil/a Naš Hajduk dne Sreda, 12. junij 2019

Komentiraj