nije dobro podnio poraz

Poslali smo reportera na hajdučki kviz: Vratio se s drvenom medaljom

Donosimo reportažu s prvog pub kviza “Pod bijelim barjakom”.

Prvi je pub kviz, kojeg organizira Naš Hajduk, prošao u ugodnoj zabavi, veselom nadmetanju gotovo 30 ekipa te baš dobrom vođenju od strane glumca Ivana Baranovića.

Kao i prokletim četvrtim mjestom vašeg reportera, koji se odlučio upustiti u testiranje svog znanja o Hajduku, želeći samo ne biti posljednji, a na kraju se uz dobru ekipu morao živcirati zbog onog najglupljeg mjesta u natjecanjima.

Djevojke i momci iz Našeg Hajduka su se stvarno potrudili za ovaj prvi put, pa je kviz bio ritmičan i zanimljiv, zahtjevan po pitanju znanja, a opet ne pretežak toliko da se čovjek osjeti glupo i ima poriv za plakati kad vidi pitanje. Nije se samo ni moralo pisati odgovore, nego je bilo i asocijacija, videoklipova, glazbenih pitalica (iako je Justin’s Johnson možda ipak prelagano pitanje za svakog tko ima Youtube i navija za Hajduk)…

Uglavnom, baš zabavno. Uz jedan sjajan element.

Klub Zenta, gdje se sve održavalo, ušao je u Hajduk family club, program vjernosti Hajduka. Pa je korisnicima piće bilo pet posto jeftinije, a još je pet posto otišlo i Hajduku. Dakle, nema grižnje savjesti ako se popije jedna previše. Sve za Hajduk. Za nadati se da će ovo postati tradicija.

Naš Hajduk jedino još mora pripaziti da pokuša to organizirati u večeri kad Torcida ne pojašnjava političkim strankama koliko su glupi i kad se ne igra još jedan tradicionalni nogometni kviz.

A tko je pobjedio? Miješana ekipa DPH-ova Sinj i Zadar, junački su cure i momci u još kadetskim kvizaškim godinama otišli na preko 80 posto točnih odgovora i zasluženo uzeli titulu i nagrade za prvo mjesto. No, kako bih osvojio treću poziciju da njih nije bilo, objavljujem fotku gdje ih je zabljesnuo projektor. Iz čistog jala. Jer mogu.

P. S. Da znate, iako na hajduk.hr piše da je travnjak na Stari plac postavljen 1959. godine, točno je da se to odigralo 1958. Bar tako vele lumeni koji ipak bolje od mene znaju povijest kluba.

Komentiraj