HUMANITARNA AKCIJA

Prijatelji Hajduka za šibenski Dječji dispanzer

I dok su državi “puna usta” demografskih mjera, derutni Dječji dispanzer u Šibeniku morat će obnavljati prijatelji Hajduka.

“Ovo nisu fotografije neke napuštene i propale tvornice, ovo su fotografije Dječjeg dispanzera u našem gradu Šibeniku, a s obzirom da se mi u Društvo prijatelja Hajduka Šibenik ne borimo samo za Veliki Hajduk, nego i za bolje sutra društva u kojem živimo, odlučili smo reagirati i staviti se na raspolaganje da o svom trošku u potpunosti renoviramo i uredimo dvorište dispanzera”, poručuju Šibenčani u svom apelu objavljenom na facebooku.

Naime, u subotu, 15. veljače u Vodicama u prostorijama Moto kluba Okit organziraju proslavu Hajdukovog 109. rođendana. Rođendanska fešta bit će humanitarnog karaktera, budući da će na njoj sva prikupljena sredstva otići za uređenje šibenskog Dječjeg dispanzera.

“Na našu radost, i na radost naših mališana, dobili smo pozitivan odgovor na naše Pismo namjere, te nam je ravnatelj Doma Zdravlja Šibenik gospodin Joško Jurić, dipl. oec, dao i pisanu suglasnost da krenemo u akciju. Pozivamo vas da svi date svoj obol u ovoj velikoj humanitarnoj akciji našeg društva. Svaka pomoć nam je dobro došla, kako u pripremi same večeri, tako i u piću, materijalu, rukama i slobodnom vrimenu”, poručuju iz Društva prijatelja Hajduka Šibenik.

GALERIJA Hajdukovci za šibenski Dječji dispanzer

Subotnja fešta u Vodicama 15. veljače započinje u 19,50 sati, naravno.

 

Komentiraj