najava utakmice

Pula kao polazna stanica za novi ciklus: “Planulo” već više od 550 ulaznica za navijače Hajduka

Trener Siniša Oreščanin bio je vrlo oprezan u jutrošnjoj najavi utakmice s Istrom, koju ne namjerava shvatiti olako, a tema Dinamo je do konca sutrašnje utakmice – zabranjena.

Hajduk će u Puli imati brojnu i glasnu podršku, na Poljud je ovog tjedna stigao kontigent od 600 ulaznica za Hajdukove navijače, oko 11 sati u prodaji ih je ostalo tek još tridesetak. Za one koji planiraju putovanje, vrijedi informacija da će se ulaznice prodavati i sutra na stadionu “Aldo Drosina“.

Prva je ovo utakmica nakon reprezentativne stanke, trener Oreščanin bio je bez nekolicine prvotimaca, a kako je i sam rekao, uvijek je upitno koliko će se brzo oni igrači koji su nastupali “prebaciti” na klupske obveze. Između ostalog, mladi Ante Palaversa, koji je imao punu minutažu kako kapetan na tri utakmice U-19 reprezentacije, dobio je dva slobodna dana i neće putovati u Pulu. Oreščanin pokazuje da pazi na pravilan razvoj mladih igrača, i zatražio je danas od svih da pomognu u tome.

Istra nije naivan protivnik, bez obzira što je, uz Rudeš, jedina protiv koje Hajduk ove sezone ima stopostotni učinak. Koliko god je stožer zabranio priču i razmišljanje o Dinamu, derbi dolazi već u srijedu, a podsvijest je nemoguće kontrolirati.

Zbog zgusnutog rasporeda, momčad će večeras autobusom do Zadra, a onda zrakoplovnom linijom do Pule, kako bi se igrači što manje potrošili putovanjem.

U videu pogledajte cijelu konferenciju za medije Siniše Oreščanina:

Komentiraj