žestoka poruka HNS-u

Torcida objavila prigodni video ususret utakmici reprezentacije na Poljudu

Torcida je na svojoj službenoj Facebook stranici objavila video uradak, u kojem je na svoj način poslala poruku strukturama u HNS-u.

Video započinje riječima Marijana Kustića, čovjeka koji navodno vodi savez i u njegovo ime pregovara s Hajdukom, u kojima on obećava promjene. Nakon njegovih riječi, tu je i bjegunac iz Međugorja koji priča o Hajduku, da bi sve bilo potkrijepljeno sudačkim odlukama na štetu Hajduka u zadnje vrijeme.

Pogledajte video, pa prosudite sami što je Torcida htjela poručiti.

 

Fokus javnosti skreće se prema Poljudu, predstavnici saveza su bili u Splitu, čekalo se konkretnijih izjava i podataka od njih, na koncu nisu rekli ništa, a dojam je da će Hajduk još jednom ostati sa strane, te da se baš ništa neće promijeniti nakon što reprezentacija Hrvatske još jednom, (koristimo ovdje riječi jednog od viđenijih dužnosnika HNS-a) gostuje u Splitu.

Ako je suditi po generalnoj probi iz Omiša prije nekoliko mjeseci, očekuje nas vjerojatno poprilično čudna situacija, u kojoj će u gradu biti više policije nego pri dolasku stranih delegacija u Zagreb.

Komentiraj