od 13 sati uz izravni prijenos

Tudor danas predstavlja svoj Hajduk: Prvi protivnik je posrnuli švicarski velikan

Hajduk danas od 13 sati  igraj prvi pripremni susret u sklopu  priprema za nastavak sezone u turskom Beleku. suparnik Bijelima je Grasshopper, drugoplasirana momčad druge švicarske lige, a utakmica se igra na Mardam stadionu u Beleku.

Utakmicu se može pratiti uživo putem Hajdukove službene stranice, a bit će zanimljivo vidjeti premijeru momčadi sa zamislima Igora Tudora, odnosno, odmah u startu vidjeti kako on vidi igrače, na kojim pozicijama, hoće li Bradarić doista na srednjeg stopera, ima li mjesta za Nejašmića i Hamzu zajedno, hoće li igrati s dva napadača i jednim ofanzivnim veznim ili jednim napadačem i dva krila…

Naravno, daleko od toga da ćemo odgovore dobiti već danas, ali protivnik iz drugog ranga švicarske lige (bez obzira na nekadašnju veličinu kluba) je vjerojatno idealan za isprobati više različitih postavki i dobiti dobar uvid u do sad napravljeno.

Momčad je do sada u Turskoj odradila tri dana vrlo intenzivnih treninga, a prije točno deset dana hajdukovci su započeli sa zimskim pripremama i ovo će biti prvi test za njih.

GALERIJA Hajdukovci na pripremama u Beleku

U dosadašnjem dijelu priprema trener Tudor i njegov stručni stožer posvetili su najviše pažnje usavršavanju taktičkih postavki igre te visokom pritisku koji zahtjeva u svim linijama, a za današnji susret trener će moći računati na gotovo sve igrače koje ima u kadru za ove pripreme.

 

Komentiraj