Tudor i 30 Hajduka

VIDEO Kepčija najavio nastavak sezone: Odlazaka ne bi trebalo biti, traže se napadač i stoper

Na početku priprema za proljetni dio sezone, novinarima se danas poslijepodne u press salonu obratio obratio sportski direktor Hajduka, Ivan Kepčija.

Ponovio je kako će se kadrovska rješenja prvenstveno tražiti u unutarnjim rezervama, najavio je da neće biti odlazaka ključnih igrača, osim u slučaju neke „nemoralne ponude.

Spomenuo je da se razgovara s Hamzom Barryjem oko eventualnog ostanka, a kao mjesta koja se prvenstveno želi osnažiti istaknuo je poziciju napadača i lijevog stopera.

Pogledajte u videu što je sve rekao:

GALERIJA: Igrači Hajduka odradili trening pod vodstvom Igora Tudora

Trener Igor Tudor okupio je hajdukovce i započeo s pripremama za nastavak sezone. Hajdukov strateg je na prvom treningu zimskih priprema na raspolaganju imao ovih 30 igrača:

Vice Baždarić, Hamza Barry, Darko Nejašmić, Leon Kreković, Stefan Simić, Marin Jakoliš, Mijo Caktaš, Samuel Eduok, Goran Blažević, Josip Juranović, Ivan Delić, Jakov Blagaić, Jairo de Macedo Silva, Anthony Kalik, Stanko Jurić, Filip Bradarić, Stipe Vučur, Josip Bašić, Ivan Dolček, Ardian Ismajli, David Čolina, Marin Ljubić, Mario Vušković, Francesco Tahiraj, Stipe Radić, Josip Posavec, Davor Matijaš, Lumbardh Dellova, Tonio Teklić i Bassel Jradi.

Momčad će pripreme započeti u Splitu, nakon čega idu na dvotjedne pripreme u turski Belek, gdje će odigrati i četiri pripremne utakmice.

Prvu utakmicu u nastavku sezone, Hajduk igra 2. veljače u Varaždinu.

Komentiraj