VIDEO Marketinški mag sa Sućidra: “Neka akcija traje vječno”

Nikša Vrca iz Splita spojio je ljubav prema Hajduku s uspješnom akcijom u svojoj trgovini, o čemu smo već ranije pisali, a prenijeli svi relevantni mediji u zemlji. Evo i priloga kolege Marka Šiklića iz splitskog dopisništva RTL-a.

”Dok god je Hajduk prvi na ljestvici Hrvatske nogometne lige, jaja će biti na akciji”, poručuje domišljati vlasnik trgovine na splitskom Sućidru. Što se njega tiče, akcija može trajati vječno, a na ideju je, kaže, došao sasvim slučajno.

Koke u Dicmu od kojih prodavaonica na Sućidru nabavlja jaja ovih dana nesu prekovremeno. Umjesto za 15 kuna, 10 domaćih jaja sada se prodaje za 9.99! Akcija će, nada se vlasnik trgovine, trajati – zauvijek!

“Pa stvarno, dok bude prvi, bit će akcija. Da to bude ne znam koliko vremena, uopće nije problem. Godinu, dvije, pet – daj Bože, deset”, izjavio je Nikša Vrca, vlasnik trgovine.

Da je priča izvrsno odjeknula, potvrđuje i činjenica da ga prijatelji zovu sa svih strana svijeta.

“Samo skinu moju glavu pa ubace prikolicu jaja da guram i tako. Pozitivna zafrkancija, uglavnom. Kad su jaja u pitanju, uvijek je zafrkancija”, pojasnio je Vrca.

Svi su složni – splitski trgovac ima kampanju u maniri najboljih PR stručnjaka.

“Mislim da su dvije stvari ovdje bile presudne, a to je dobar tajming i dobra ideja kojom je udario na emocije navijača Hajduka koji toliko dugo čekaju da Hajduk bude prvi i sve skupa je to dalo jedan sjajan efekt”, rekla je PR stručnjakinja Antonela Vukorepa.

Pogledajte u videu još što o akciji misle kupci, te pogledajte žar s kojim Vrca priča o Hajduku, jedna je to od veselijih stvari koje ćete danas vidjeti.

Komentiraj