traži srodnu dušu

Gospodin Savršeni krasio je više od 40 naslovnica diljem svijeta i uglavnom je ‘zaboravio’ obući košulju

Goran Jurenec, kojeg ćemo uskoro pratiti u novom RTL-ovu showu, može se pohvaliti zavidnom kolekcijom naslovnica.

Atraktivni Hrvat iz Berlina nekada se profesionalno bavio košarkom, što je prekinuo zbog ozljede da bi nakon toga odlučio postati osobni trener i baviti se modelingom te glumom, a uskoro ćemo ga pratiti u showu ‘Gospodin Savršeni’, gdje traži svoju srodnu dušu.

Zbog svojih interesa i nadasve primamljivog izgleda, Goran Jurenec nam je priznao kako je osvanuo na više od 40 naslovnica popularnog časopisa Men’s Health.

„Kad sam imao 18 godina, ekipa na košarci uvijek je čitala Men’s Health i rekao sam im kako ću i ja jedan dan biti na naslovnici. Svi su mi se smijali i zafrkavali me, a deset godina kasnije – to se i dogodilo“, izjavio je Jurenec koji ističe kako se isplati vjerovati u sebe i svoje snove.

Zanimljiva je činjenica i da je Gospodin Savršeni krasio i naslovnicu hrvatskog Men’s Heltha, što mu je bila velika čast te je priznao da mu je to ujedno i najdraža naslovnica.

Osim u Hrvatskoj, na naslovnici su ga mogli vidjeti i u Njemačkoj, Portugalu, Španjolskoj, SAD-u i mnogim drugim zemljama diljem svijeta.

Komentiraj