savjeti Aleksandre Dojčinović

Naglašena ramena, jaka šminka i kričave boje: Omraženi trend se vraća na velika vrata, evo što će se nositi na Rivi ove zime

Davnih dana Coco Chanel je rekla da žena s dobrim cipelama nikad ne može izgledati loše! Tepa se i da su cipele, uz dijamante, najbolje prijateljice svake žene. Stoga, ove zime vaše najbolje prijateljice trebaju prije svega biti udobne. Dakle, dragi muškarci koliko god mislili da vaša bolja polovica ima dovoljno cipela – znajte da uvijek jedan par fali.

“I ove, kao i prošle zime nosit će se sandale po zimi. To je trend koji se pojavljuje zadnjih nekoliko sezona“, kazala je za Splitski Dnevnik modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović i dodala: „Sandale se savršeno mogu kombinirati uz bundu od umjetnog krzna ili kaput”.

“Osamdesete se vraćaju u velikom stilu. Trend naglašenih ramena nosit će se ove zime. Uz naglašena ramena, jaku šminku na očima, kombinirajte kričave i žarke boje, te čizme veselih uzoraka. Kod uzorka, svakako birajte onaj životinjski (leopard, zmijski uzorak i sl.).”

S crvenom, kaže neće pogriješiti, kao ni s kričavo rozom, te žarkom zelenom.

Pozitivna stvar kod ovog omraženog trenda je to što ćete ih, baš kao i sve dosadašnje trendove, vrlo brzo zavoljeti, ali i to da u sve postojeće haljine i sakoe vrlo povoljno možete dati ušiti jastučiće i postići željeni efekt bez odlaska u kupovinu.

“Puder od glave do pete vraća se na velika vrata, iako je riječ o trendu koji će se u potpunosti razviti iduće ljeto”, zaključuje Dojčinović.

Komentiraj