Zvuči li poznato?

Dalić u predgrađu Splita: Mi želimo igrati ovdje, ali odluku donosi netko drugi

Povodom okupljanja hrvatske nogometne reprezentacije, danas je u hotelu Lav pored Splita održana konferencija za medije na kojoj je Zlatko Dalić odgovarao na novinarska pitanja.

Rekao je Zlatko Dalić da Rakitića neće biti u ovoj akciji, spomenuo je da će ga zamijeniti Vlašić, Pašalić ili Kovačić, spomenuo je Miju Caktaša, koji je reprezentaciji kao polušpica potreban.

Spomenuo je i utakmicu u Omišu, nada se da kiša neće pokvariti feštu, rekao je da je došao poziv iz Omiša koji su oni s užitkom prihvatili, rekao je i da želi sreću Mateu Kovačiću i Dejanu Lovrenu u finalima europskih klupskih natjecannja.

Bio je vrlo ozbiljan kada je najavljivao utakmicu s Walesom, svjestan činjenice da je kraj sezone i da je vrlo važno u kakvom su stanju igrači nakon duge sezone, osvrnuo se i na činjenicu da je njegova momčad sad „target“ svima i da to zahtjeva modifikacije u igri.

GALERIJA: Press konferencija Zlatka Dalića u Splitu

Zaključio je da Hrvatska s igrom kao u prethodne dvije utakmice neće dohvatiti željeni cilj, te kako očekuje od Luke Modrića da podnese najveći teret, posebno što će nedostajati Ivan Rakitić.

Na koncu je spomenut i slon u prostoriji, na pitanje kada će hrvatska reprezentacija doći odigrati službenu utakmicu u Split po šesti put u ovih tridesetak godina je rekao ono što su navijači u Splitu slušali od listom svih izbornika do sada – rekao je da on i igrači imaju želju igrati na Poljudu, ali da to nije njegova odluka, već će odluku o tome donijeti netko drugi.

Komentiraj