nije potpuno nezadovoljan

Islandski izbornik: “Nismo znali gdje se nalazimo u odnosu na najbolje sastave, sada donekle imamo odgovor”

Hrvatska je odradila jako dobro zatvaranje prvog i drugog poluvremena te početak drugog dijela. U tim razdobljima potvrđivala je status snažnijeg protivnika, ali nije imala pravi kontinuitet.

Islanđani još manje s obzirom da su imali velike padove u pojedinim fazama.

“Treba nam još malo rada na našoj igri”, započeo je svoj komentar na susret prvog kola protiv Hrvatske islandski izbornik Gudmundur Gudmundsson.

“Dugo smo igrali jako dobro i bio sam zadovoljan tom predstavom svoje momčadi. Krajem prvog poluvremena i na samom kraju utakmice lako smo promašivali. Onaj prvi slabiji dio nije bio toliki skup jer smo imali dovoljno vremena ispraviti pogreške i vratiti se u igru.”

Potpuni raspad Islanda stigao je u završnici susreta gdje je Hrvatska u potpunosti prelomila susret i stvorila visoku razliku.

“Posljednjih pet do šest minuta nije bilo niti blizu onome što želimo, bili smo ispod tražene razine za ovakvog protivnika, no ukupno gledajući dojam je pozitivan, bez obzira na poraz. Prije ovog susreta nismo znali gdje se nalazimo u odnosu na najbolje sastave, sada donekle imamo odgovor na to pitanje”, otkrio je islandski stručnjak domaćim medijima, pišu Vijesti.hr

 

Komentiraj