dobio dres na poklon

Ivan Rakitić s Hajdukovim dresom: Možda tu i završi karijeru

Završila je jedna od najiščekivanijih ovogodišnjih konferencija za medije u hrvatskoj reprezentaciji, ona Ivana Rakitića (31) koji je propustio dva uzastopna okupljanja “vatrenih” u lipnju i rujnu, a onda je na red došlo nešto sasvim drugo, pišu 24 sata.

Među okupljenima u dvorani hotela Lav u Splitu bio je Gordan Boljat – Gogo (44), Rakitićev prijatelj i ugostitelj koji je Ivanu na izlasku darovao dres Hajduka s njegovim prezimenom i brojem 4. Pa su se vratili pred reklamni pano saveza na zajedničko fotografiranje.

“Pozdrav od prijatelja iz Splita, evo ti jedan sveti dres. Ipak na kraju karijere možda moj prijatelj dođe igrati u Hajduka”m poručio je sa smiješkom Boljat, pišu 24 sata.

Boljat je bio na druženju uz novinare i Rakitićeva vjenčanog kuma Marka Bralića – Keta, s kojima se Ivan zbližio nakon što je došao igrati turnir “Četiri kafića” 2011. i otad su nerazdvojni.

Boljat i Bralić redovito su na svim većim utakmicama Barcelone, dolazili su i u svlačionicu i zaslužni su što se Lionel Messi fotografirao s Hajdukovim šalom. A ovo ljeto Ivan je s obitelji ljetovao na Šolti i završio je izgradnju kuće koja je tik uz Ketinu.

Želja Rakitićevih dvojice prijatelja da Ivan dođe igrati u Hajduk nije od jučer, više su je puta iskazivali i, kad su oni u pitanju, nije nemoguće da se i ostvari, pišu 24 sata.

Komentiraj