poraz jadrana

Jug porazio Jadran na Poljudu

U utakmici 11. kola Triglav A1 regionalne vaterpolske lige vodeći Jug CO pobijedio je u Splitu Jadrana 20:9 i tako ostao stopostotan u natjecanju, 11 utakmica – 11 pobjeda.

Dubrovčani su ozbiljno shvatili ovu utakmicu, željeli su pokazati protiv Jadrana koji je u uzletu kako su i dalje najbolja momčad u Hrvatskoj što su i uspjeli.

Jug je prvu četvrtinu dobio sa 6:1 i time praktički lišio utakmicu rezultatske neizvijesnosti. U nastavku su jadranaši odigrali bolje, uspjeli u nekolio navrata matirati Marka Bijača, najboljeg vaterpolistu svijeta, no u ovom trenutku to još nije dovoljno da bi se moglo ugroziti vodeću momčad lige i jednog od najboljih europskih klubova proteklih godina.

“Primili smo puno golova iz njihovih kontranapada, nismo ih uspjeli blokirati u tom segmentu. Brzo su se odlijepili i onda nam je bilo teško se vratiti u igru”, kazao je jadranaš Ante Visković.

“Kontranapadi su nam odlično fuhkcionirali, brzo smo stekli prednsot na početku susreta i odigrali smo doista jako dobru partiju”, kazao je igrač Juga Maro Joković.

Komentiraj