Nova oprema "žutih"

KK Split dobio novog tehničkog sponzora

Stalni posjetitelji košarkaških utakmica na Gripama su već uočili novu opremu splitskih “žutih”, a sad je suradnja talijanske tvrtke i KK Split i formalizirana.

Dobre vijesti s Gripa; ugledni proizvođač sportske opreme, talijanski Macron i KK Split su danas potpisali trogodišnji ugovor o suradnji. Nakon Hajduka, Macron je proširio svoje poslovanje u gradu pod Marjanom i na polje košarke, pa se očekuje da će navijači Splita imati prigodu nabaviti i više klupskih suvenira nego je bio slučaj do sada.

Povodom potpisivanja ugovora, Gianluca Pavanello, predsjednik Uprave Macrona podsjetio je na vrijednost branda košarkaškog kluba s Gripa: “Drago nam je što je povijesni klub poput KK Splita izabrao Macron kao svog tehničkog partnera za sljedeće tri godine. To je klub koji je napisao važne stranice u povijesti košarke u Europi i čiji su igrači oduševili brojne poklonike košarke diljem svijeta. U ovoj priči želimo podsjetiti na tradiciju, novi izgled igrača i cijela linija proizvoda bit će posvećena obožavateljima KK Splita.”

Na Macronovu objavu biranim riječima nadovezao se direktor KK Splita Maroje Bubalo: “Naši partneri u Macronu uvažavaju bogatu povijest i tradiciju kluba, to ih je i privuklo ovom projektu. Međutim, kao tvrtki s jasnim pogledom prema naprijed, ono što im je interesantno i ključno je naš aktualni rad i trud da se zajedničkim naporom vrati sjaj i blještavilo KK Split kao prepoznatljivog sportskog diva s ove strane Jadrana.”

Komentiraj