srijeda u 19 sati

KK Split dočekuje Sutjesku iz Nikšića

Regularni dio Druge ABA lige ulazi u završnu fazu, pred Splitom su četiri dvoboja s direktnim rivalima za ulazak u završnicu, odnosno plasman među četiri prvoplasirane momčadi.

Na Gripe (srijeda, 19 sati) stiže Sutjeska iz Nikšića, iza te utakmice je reprezentativna pauza, a onda slijede gostovanja kod Rogaške i Helios Sunsa te dvoboj protiv Širokog na Gripama.

“Sutjeska je u stanju svakome otežati život, ima odlične individualce, super šutere. Njihova igra ovisi dosta o šutu, naš primarni zadatak bit će koncentracija u obrani i smanjenje njihovog postotka. Ovo je derbi, nama samo pobjeda igra, pritisak će biti veći nego inače”, rekao je Splitov trener Ivica Skelin.

Odlazak na Gripe postao je hit u posljednje vrijeme, posebno među mlađima. Ovaj put gosti “Žutih” bit će tenis klub Split, rukometna akademija Balić&Metličić, Ekonomska i upravna škola.

“Nadamo se da će nas publika podržati, da će biti kao i na ovim prethodnim utakmicama i da ćemo se svi zajedno radovati pobjedi”, kaže Skelin.

Antonio Vranković oduševio je svojim igrama otkako je u redovima Splita, u pobjedi nad Vrijednosnicama Osijek bio je jedan od ključnih igrača. Od iznimne važnosti bit će njegov doprinos u dvoboju protiv Sutjeske.

“Svjesni smo svih zamki koje nudi ova utakmica, ali još smo svjesniji da nam treba pobjeda i sve ćemo učiniti kako bismo je ostvarili. Užitak je igrati pred našom publikom, vjerujem da će Gripe biti dobro ispunjene i da ćemo zajedno do pobjede”,kazao je Vranković.

Komentiraj