Petar Milas ekskluzivno na RTL-u: “U ovakvom izdanju me još niste vidjeli”

Petar Milas, splitski teškaš koji ima bolji profesionalni skor od Filipa Hrgovića (14-0), u subotu 26. listopada u Berlinu stupa u ring nakon šest mjeseci. Protivnik je Južnoafrikanac Johnny Miller (28), a prijenos ekskluzivno na RTL-u od 22 sata.

Možda kao nikada dosad Petar je gladan ringa jer nizali su se treninzi, kampovi, ali borbe ne. Sve dok u suprotni kut nije odlučio stati Muller.

“Ne valja podcijeniti nikoga. Protivnik je dobar. Ja mislim da nije svjetska klasa, ali je boksa s dobrim imenima. Ima pobjedu protiv sadašnjeg svjetskog prvaka u IBO-u Kevina Larene. Boksao je protiv Oleksandra Usyka. Ima još dobrih imena iza sebe, pružio je dobre mečeve, nije sigurno za podcijeniti”, kazao je Milas za RTL.

Pogotovo jer Uragan, iako mu je tek 28 godina, ima već bogatu karijeru – 31 meč, 21 pobjeda, osam poraza i dvije neriješene borbe. To je ono što je Miller prošao. Unatoč tome što je gubio od Larene i Usyka, tu je stekao i najveće iskustvo, tvrdi Stjepan Božić.

“Sigurno mu to daje jednu veliku stabilnost i iskustvo u mečevima nakon toga jer ipak biti u ringu s jednim takvim šampionom kao što je Usyk daje vam jednu veliku dozu iskustva i sigurno ste nezgodniji za sve iduće suparnike koji vam dođu u ring”, kaže Božić.

Petar Milas je rekao da ga još nikada nismo vidjeli u ovakvom izdanju. Zato budite uz RTL u subotu od 22 sata. Petar Milas u Berlinu boksa svoj 15. meč karijere.

Cijelu najavu i sve što je Petar rekao prije meča, pogledajte u videu na naslovnici.

 

Komentiraj