odličan dan za vratara

Šego: “Bila je odlična utakmica, rezultat se okretao nekoliko puta, ali mislim da smo mi zasluženo slavili”

Hrvatska rukometna reprezentacija u prvoj je utakmici Svjetskog prvenstva u Münchenu svladala Island 31:27 i tako pobjedom otvorila turnir.

Sjajnu utakmicu odigrao je Marin Šego, koji je nakon utakmice pohvalio svoju momčad, ali i navijače u Münchenu, pišu Vijesti.hr

Marine, otvaranje iz snova, sjajno si branio i dva puta vraćao Hrvatsku iz ponora. Bez pretjerivanja možemo reći da si Hrvatskoj donio ove bodove.

“Nećemo tako reći, svi smo zaslužni za ovu pobjedu. Prva utakmica je uvijek nezgodna na ovakvom turniru, posebno kad se igra protiv momčadi kao što je Island. Jako su brzi i pokretljivi u napadu, imaju te šuteve kroz kukove obrane, maltene ne koriste skok šut. To je teško braniti, posebno našim igračima koji su nešto veće konstrukcije. Bila je odlična utakmica, rezultat se okretao nekoliko puta, ali mislim da smo mi zasluženo slavili.”

“Odlično smo odigrali, Island nije bilo kakva ekipa, vratili smo se kad smo gubili dva razlike i pokazali karakter ekipe.”

“Teško je odigrati 60 minuta na jednako visokom nivou. I Islanđani igraju, treniraju, odlični su, tako da se i njih nešto pita i nije lako cijelo vrijeme držati kontrolu.”

“Odlična je atmosfera u dvorani bila, kao da smo u Hrvatskoj. Ovim putem se zahvaljujem našim navijačima što su došli.”

“Puno nam znači, Island je sjajna ekipa. Bilo je malo nervoze, ali uspjeli smo slaviti i nitko sretniji od nas.”

Komentiraj