Druga ABA Liga

Večeras stiže Lovćen 1947: Hoće li Gripe ostati neosvojiva tvrđava?

Na Gripe, u sklopu 3. kola Druge ABA lige, večeras od 19 sati stiže Lovćen 1947 iz Cetinja.

U tri utakmice koje su “Žuti” ove sezone odigrali na svom parketu, ostvarili su tri pobjede.

“Tražimo pobjedu, kao i u svakoj utakmici na našem parketu. Lovćen je kvalitetna ekipa, snažni su pod košem, a što se nas tiče najvažnije je da smo svi zdravi. Nedostaje tek bolesni Rebić. Bit će teška utakmica, u to ne dvojim, ali kompletni smo”, kaže Splitov trener Ante Grgurević.

U Drugoj ABA ligi “Žuti” su do sada najprije uvjerljivo svladali Dynamic, a potom u neizvjesnoj utakmici poraženi na gostovanju u Novom Pazaru.

“U najavi sezone sam kazao da će nam trebati jedan period za uigravanje, ali i za vidjeti druge ekipe. Cilj je tijekom sezone ići na bolje iz utakmicu u utakmicu”, rekao je Grgurević.

Ekipi je značajna podrška s tribina, splitski ljubitelji košarke uvijek su na Gripama u znatnom broju.

“Nadamo se da će navijači doći i ovaj put u što većem broju, trudimo se i činimo sve da se ih privučemo”, zaključio je Grgurević.

Najmlađi igrač u momčadi, 17-godišnji Ivan Perasović iz utakmice u utakmicu ostavlja sve bolji dojam i postao je bitna karika u rotaciji;

“Svjesni smo snage i kvalitete Lovćena, koji je iskusna ekipa, ali mi igramo na svom parketu i protiv bilo koje ekipe idemo na pobjedu, tako će biti i protiv Lovćena. Želimo da Gripe i dalje budu neosvojiva tvrđava“, kazao je Perasović.

Komentiraj