Prva epizoda novog zabavnog showa ‘Ludi bar’

Večeras od 20 sati na RTL-u je na rasporedu prva epizoda novog zabavnog showa ‘Ludi bar’, donosi rtl.tv.

Domaćini Antonija Blaće i Rene Bitorajac spremni su za svoje prve goste, a na ”vruće” barske stolce u ležernoj i opuštenoj atmosferi pravog pravcatog bara prvi će sjesti reper Marko Lasić Nered, glumica i pjevačica Salome te frontmen TBF-a Mladen Badovinac.

Osim ugodne ćakule i poneke pikanterije iz njihova privatnoga života koje će voditeljski par pokušati doznati, goste očekuju i potpuno pomaknuti izazovi koje moraju prihvatiti kako bi osvojili što više novčanih sredstava za udrugu RTL pomaže djeci.

Tako će se Nered, koji posljednjih mjeseci u ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’ poslužuje prava kulinarska remek-djela, u ‘Ludom baru’ sasvim nenadano naći u ulozi žirija, odnosno kušača – i to pet potpuno nejestivih jela! Teleća jetrica s cimetom i Nutellom, kuhane nogice, ukiseljena haringa ili sladoled s češnjakom samo su dio šarolikog menija s kojim će se morati suočiti.

Salome će se naći pred glazbenim izazovom koji će biti sve samo ne na ono što je naviknula. Igra ”Pjevam, a plače mi se” pokazat će koliko se dobro snalazi sa zmijom oko vrata, a pritom će morati dovršiti stihove najpoznatijih zabavnih hitova.

Posebno raspoloženi Mladen iz TBF-a Antoniji, Reneu i gledateljima ekskluzivno će otkriti dvije velike novosti iz privatnog života, a zatim će se u svom izazovu morati pretvoriti u neke od najvećih glazbenih velikana. Kako izgledaju MC Hammer ili Mate Mišo Kovač u Mladenovoj izvedbi, gledatelji će imati priliku vidjeti već večeras.

Što su to sve Antonija i Rene uspjeli doznati od svojih prvih gostiju, kako će proći izazovi i hoće li itko poželjeti od njih odustati? Odgovore doznajte već večeras od 20 sati, kad je na rasporedu prva epizoda showa ‘Ludi bar’, objavljuje rtl.hr.

Komentiraj