VIDEO: Sara nakon finala ‘Života na vagi’: ‘Svi misle da je glavna nagrada 150.000 kn, a ne znaju da sam je ja upecala!’

Upoznali su se pred kamerama u showu ‘Život na vagi’, zaljubili i postali inspiracija mnogima. Sara Sitarić iz Ladimirevaca i Marino Marušić iz Zadra shvatili su prije pola godine da im treba konkretna životna promjena i odlučili se prijaviti u show ‘Život na vagi’ kako bi okruženi ljudima sličnima sebi i pomno vođeni vrhunskim profesionalcima uspjeli uhvatiti se u koštac s prekomjernom težinom, donosi rtl.tv.

Sada su sretni, zdraviji i potpuno zaljubljeni, a prije showa nisu mogli ni sanjati kako će im ta prva odluka za promjenom, donijeti još ljepšu promjenu u životu, ljubav.

Marino je svoje osjećaje malo po malo sramežljivo otkrivao tijekom showa. Njihovo zadirkivanje pred kamerama bilo je presimpatično.

Dok je Sara u show ušla s 137,7 kg, a na posljednjem vaganju imala 103 kg, tj. izgubila je 34,7 kilograma, njezin Marino marljivo je dogurao do finalista showa. Marino je imao 167,1 kg na prvom vaganju, a u međuvremenu je istopio 57,9 kg te sada ima 109, 2 kg.

Zaljubljenima Sari i Marinu uopće nije teško palo što nisu uspjeli biti najbolji i pobijediti u showu jer, kako sami kažu, sretni su dobitnici onog najvrjednijeg u životu.

“Svi misle da je 1. nagrada 150.000 kn, ali ne znaju da sam ja upecala glavnu nagradu!”

Marino je, pak, svojim pratiteljima na Instagramu romantično otkrio kako je Sara postala njegova najveća motivacija u životu.

Oduševljeni pratitelji obasuli su ih komentarima oduševljenja:

“Preslatki ste!!! Punooo sreće vam želim!!!!”

“Savršeni!”

“A stvarno ste predivni. Ti si toliko posebna, lijepa i slatka cura, da ti to ne mogu opisati. Čuvajte jedno drugo. Premedeni ste zajedno.”

“Sara… nadam se da nećeš odustati. Želim vam svu sreću ovog svijeta. Zajedno možete više.”, prenosi rtl.tv.

Komentiraj