užas

Automobil sletio s autoceste A3 i zapalio se, poginulo nekoliko ljudi

U teškoj prometnoj nesreći u nedjelju popodne na A3 kod Slavonskog Broda, gdje je s autoceste sletjelo vozilo stranih registracije, poginulo je više osoba, a točne informacije bit će poznate nakon očevida, doznaje se u policiji.

Iz Policijske uprave brodsko-posavske priopćeno je da su popodne iza 15 sati zaprimili dojavu o požaru na osobnom automobilu.

“Došlo je do slijetanja osobnog automobila stranih registracijskih oznaka s kolnika autoceste A3, u blizini Bukovlja, i zapaljenja vozila u kojem su se nalazile osobe. U tijeku je gašenje požara. Slijedi očevid i utvrđivanje identiteta stradalih osoba, te drugih činjenica i okolnosti događaja, o čemu će policija obavijestiti po završetku očevida”, navodi se u priopćenju.

Mediji neslužbeno navode da je u teškoj prometnoj nesreći na A3 kod Slavonskog Broda smrtno stradalo više ljudi. Automobil je sletio s ceste u šumu. Vatrogasci su dojavu dobili oko 15 sati i požar su u međuvremenu ugasili.

Iz PU brodsko-posavske su najavili da će u 19 sati dati izjavu za medije na mjestu nesreće, kod sjevernog kolničkog traka A3, oko jedan kilometar prije izlaza s autoceste A3 ( istok-Slavonski Brod).

Komentiraj