sve ispričao

Brat trostrukog ubojice: “Njemu je neizmjerno bilo ža što je puca u Paića jer ga je zamijenio”

Splićanin Stanislav Zavadlav, brat trostrukog ubojice, odlučio je progovoriti za Index i demantirati dezinformacije koje su se pojavile o njegovoj obitelji.

“Lako za to što su mene napali, nego što su izgubljena tri života! Mene su napali misleći da se osvećuju i misleći da to može išta promijeniti. A to ne može ništa promijeniti. Ja im nisam ni stiga reć. Oni mene smatraju krivim za sve jer novine pišu kako je on branio brata”, istaknuo je Stanislav.

Ustvrdio je i da je njegov brat imao problema s Marinom Bobanom i Juricom Torlakom, da su ga oni ucjenjivali za novac te da je postojao sukob među njima, ali da on sam nije znao sve detalje.

“Iznosili su, imam čak u SMS porukama prijetnje i za mene i za moju obitelj. I kad su spominjali mog sina, ja sam razgovarao s bratom, ali nisam znao da je on za tako nešto”, otkrio je Stanislav pa nastavio:

“On je rekao da mu se to ne sviđa, pitao je: šta ćemo. Ja sam rekao: ‘Neka, proći će vrijeme.’ I on u zadnjih, koliko, 20 dana, nije bio psihički stabilan. Nije spavao, nešto ga je tištilo. I on zbilja nije zaspao ni minute 13 dana. I onda je došao 14. dan, kad je bio izvan sebe i počinio nešto grozno. Neki gnjev se skupljao u njemu.”

Ispričao je kako, prema onome što zna, njegov brat nije namjeravao ubiti Ožić Paića.

“Posli mi je rekao: ‘Ajme, puca sam u Paića, ne znam je li ozlijeđen ili je mrtav.’ Onda smo posli na televiziji čuli da je umra. Njemu je neizmjerno bilo ža što je puca u Paića jer ga je zamijenio. A ova dvojica su mu, koliko sam razumio, bili meta. Da sam to znao, ja bih to spriječio pošto-poto. I meni je žao obitelji i svakoga od stradalih. I to su tri mlada života. I ne mogu opisati koliko je meni žao.”

Svjestan je što heroin čini njemu i svima oko njega te ga želi prestati uzimati. Upravo zbog te ovisnosti i nije htio na policiju nakon što je pretučen, zna da ne bi mogao raditi što i na slobodi.

“Želim prestati uzimati heroin. Završio sam Pomorsku školu. Svom djetetu želim biti otac kakav mu treba”, zaključio je za Index.

Komentiraj