incidenti oko njega

Daruvarac napadnut u Zadru: Gađali ga čašama i stolicama pa srušili na tlo

Darka Kovačevića Daruvarca u Zadru je oko dva sata ujutro u Kovačkoj ulici na Poluotoku napala veća skupina osoba, a nagađa se da je riječ o pripadnicima navijačke skupine Tornado.

Osim Daruvarca, napadnuti su njegov brat i dvojica prijatelja. Gađali su ih čašama i stolicama, a policijska obrada događaja još traje. Prema prvim neslužbenim informacijama, ozlijeđenih nema.

Kako piše Zadarski, na društvenim mrežama javili su se svjedoci događaja koji tvrde da se napad dogodio ispred kafića “Theatro”, da je u njemu sudjelovalo više osoba koje su navodno Daruvarca, brata i prijatelje i oborili na pod te da je jedna skupina, dok ih je druga napadala, tome davala glasnu podršku.

Policija u sklopu istrage razgovara sa svjedocima i utvrđuje kako je došlo do fizičkog obračuna, a pomoć u tome imat će i nadzorne kamere iz obližnjih lokala koje su navodno snimile incident.

Zadarski neslužbeno doznaje da su Daruvarac i njegov brat već razgovarali s policijom te da su zanijekali svoje sudjelovanje u incidentu, odnosno da ni on ni brat nisu bili napadnuti, te da cijeli događaj nema veze s njima.

Komentiraj