obrat

“Daruvarac nije kriv, napadnut je”: Policija se očitovala o tučnjavi u Zadru

O tučnjavi koja je u srijedu poslijepodne izbila kod trgovačkog centra u Zadru, a u kojoj se našao i Darko Kovačević Daruvarc, oglasila se i olicijska uprava zadarska.

Naime, prema njihovom priopćenju u srijedu oko 16,20 sati u Zadru ulica Akcije Maslenice, zaprimljena je dojava da je unutar trgovačkog centra došlo do fizičkog sukoba između tri muške osobe.

Ubrzo nakon dojave policijski službenici su u službene prostorije doveli tri muške osobe u dobi od 36, 35 i 32 godine, pišu Vijesti.hr

Kako se neslužbeno doznaje, riječ je o Kovačeviću i njegovom prijatelju s jedne strane, i o Ivanu Basi s druge strane.

Do sada provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je su se na parkiralištu trgovačkog centra u automobilu nalazili Daruvarac i 36-godišnjak kada je sa suvozačeve strane prišao Basa.

Prema činjenicama koje su dosad utvrđene policijskim istraživanjem, Basa je Kovačeviću prijetio i oštrim predmetom, odnosno nožem, ga pokušao ozlijediti dok je na autu nastala materijalna šteta.

Kada su se pokušali vozilom udaljiti s parkirališta, Basa je prema vozilu bacao kamenje. Kovačević i prijatelj su se tada zaustavili i krenuli za 35-godišnjakom prema trgovačkom centru, gdje je u unutrašnjosti pao na pod i tom prilikom su ga uhvatili.

Policija u svom priopćenju nije navela imena sudionika.

“Kriminalističko istraživanje je još uvijek u tijeku i istražujemo sve okolnosti ovog događaja”, kazala je Ivna Grbin, glasnogovornica Policijske uprave zadarske za Vijesti.hr.

U tijeku je daljnje istraživanje nad 35-godišnjim Basom zbog kaznenih djela teška tjelesne ozljeda u pokušaju, prijetnja prema 32-godišnjaku odnosno Daruvarcu i oštećenje tuđe stvari.

Komentiraj