tragedija kod splita

Detalji nesreće na staroj kliškoj cesti: Osobni automobil podletio pod jedan od autobusa, vozačica preminula na licu mjesta

​Jedna je osoba poginula, a četrnaest je ozlijeđeno u sudaru u kojem su u ponedjeljak ujutro na staroj kliškoj cesti sudjelovali osobni automobil te vojni i civilni autobus, doznaje se u splitskoj bolnici i policiji.

U nesreći koja se dogodila u 7,37 sati na mjestu je poginula 56-godišnja žena iz osobnog automobila, dok je ukupno četrnaest putnika iz oba autobusa ozlijeđeno. Nitko od njih nije životno ugrožen, rekao je Hini liječnik Miho Sušić iz splitskog KBC-a.

​”Većinom se radi o ozljedama koje putnici u autobusu zadobiju nakon što poslije sudara popadaju po podu. Možda će biti jedan lom podlaktice što se računa kao teža ozljeda s obzirom da se svaki lom tretira kao teža ozljeda. Svih četrnaest putnika su trenutno na obradi u bolnici, pa će se vidjeti koje su točno ozljede zadobili”, izjavio je Sušić.

​Policija na mjestu nesreće obavlja očevid pa je cesta zatvorena​ za promet​.

Nova tragedija na cesti: Jedna osoba izgubila život u sudaru dva autobusa i automobila

U vojnom nalazili nalazili su se vojnici, a u drugom autobusu su bila djeca koja su išla u školu.

Po pisanju medija jedan od autobusa pokušao je izbjeći sudar nakon što je pod njega podletjelo osobno vozilo ali je udario u drugi autobus.

Komentiraj