KOLIKO MOŽEŠ POPITI OD JEDAN DO MIRSAD

Kad on popije, Hitna pomoć ne miruje: Bolničari ga spašavali čak tri puta u jednoj noći

Alkoholizarni muškarac pao je u Miljacku nakon što je, kako javlja Radio Sarajevo, zaspao sjedeći na zidu korita rijeke u blizini tramvajske stanice na Skenderiji.

Hitna pomoć i policija odmah su intervenirali nakon dojave. Muškarca su izvukli i premjestili u Kliniku hitne medicine u Sarajevu kako bi mu se ukazala pomoć. No, kako Radio Sarajevo saznaje, to je toga dana bila treća intervencija Hitne pomoći zbog istog čovjeka!

Kako saznaju, riječ je  o 67-godišnjem Mirsadu. Prvo je Mirsad u pijanom stanju pao ispred kafića na Autobusnom kolodvoru Ilidža, gdje je razbio glavu i ozbiljno se ozlijedio. Nakon intervencije policije i bolničara, dva do tri sata kasnije oni su opet dobili dojavu, prenosi buzzara.hr.

Ovoga puta iz “Sara Centra”, opet na Ilidži. Kada su stigli na mjesto događaja, policajci i liječnici bili su iznenađeni kada su ponovno pronašli Mirsada. Sa sobom je nosio lozovaču.  Mirsad nije odustajao sve dok nije završio u rijeci, a cijeli scenarij policajce je podsjetio na film ‘Ovo malo duše’.

Komentiraj