detalji ubojstva

Muškarac ubijen kod Omiša bio je vlasnik kafića na obali koji je zapaljen prije par godina: Upucan je iz neposredne blizine kroz otvoren prozor automobila, najvjerojatnije se radi o profesionalnoj likvidaciji

Muškarac koji je ubijen u automobilu na Jadranskoj magistrali kod skretanja za Brzet, kako doznajemo, bio vlasnik kafića u Pisku na obali koji je prije nekoliko godina zapaljen.

“Cijeli je život bio ‘problematičan’, još u školskim danima nije mu bilo strano potući se. Znam da je dvije godine proveo radeći u Norveškoj, a pričalo se da ga je partner s kojim je otvorio kafić zafrkao za neku lovu dok je ovaj bio gore”, kazao je za Slobodnu Dalmaciju jedan školski kolega ubijenog 38-godišnjeg K.F.

Stanari okolnih zgrada ne žele govoriti o brutalnom ubojstvu. Tek jedan od njih ispričao je što je čuo.

“Bio sam u kući obavljao neke stvari i odjednom sam čuo nešto. Kao da je nešto puklo. Prvo sam mislio da je nekome pukla guma. Grozno”, kaže vidno uznemiren.

Prema prvim informacijama, ubijeni K.F. sjedio je u parkiranom Volkswagenu s djevojkom, jeli su hranu iz fast fooda. U jednom trenutku prišao im je motociklist odjeven potpuno u crno i s kacigom na glavi te je s dva metka upucao 38-godišnjaka. Pogodio ga je direktno u glavu.

Kako se čini, ubijen je kroz otvoren prozor, jer u blizini nije bilo tragova razbijenog stakla. Motorist mu je zasigurno došao u neposrednu blizinu i upucao ga je.

Hitna pomoć ga je pokušala reanimirati, ali jako brzo su proglasili smrt i pokrili ga bijelom plahtom. Nesretna djevojka je do dolaska policije vrištala i čupala kosu, nakon čega su je stavili u policijski auto da se smiri.

Koliko se za sada zna, djevojka je neozlijeđena, javlja Slobodna Dalmacija.

Da se očito radi o profesionalnoj egzekuciji, pokazuje činjenica da je ubojica hladnokrvno odradio svoj “posao”, i kad je likvidirao svoju metu, otišao je ne ozlijedivši jedinu svjedokinju događaja.

Motiv ovog okrutnog ubojstva još se ne zna. Policija je odmah nakon dojave započela s očevidom, koji je vodila Rene Laura, zamjenica županijskog državnog odvjetnika.

Ubojstvo se dogodilo usred dana na izrazito prometnom, nimalo izoliranom dijelu Jadranske magistrale, a mjesto zločina udaljeno je tek desetak metara od prvih obiteljskih kuća.

Komentiraj