uhićen muškarac

Nožem su napadnuti zaposlenici kluba i turisti, svemu prethodila svađa

Četiri osobe su završile u bolnici, jedna u policijskoj postaji. Epilog je to noćnog izlaska u jedan od klubova na splitskim Bačvicama.

Splitska policija zaprimila je dojavu u noći sa četvrtka na petak, oko 3.40 sati, da se pred klubom nalazi ozlijeđena osoba. Na mjesto događaja odmah su došli policija i hitna pomoć, a umjesto jedne ozlijeđene osobe, tamo su pronašli četiri ozlijeđena muškarca.

Slike koje su objavljene na društvenim mrežama svjedoče o ozljeđivanju jednog od muškaraca, a prizori nisu baš za svakoga.

Neslužbeno, ozlijeđeni su članovi osoblja i strani gosti kojima je napadač nožem ozlijedio bedra, ruke, noge i trbuh.

GALERIJA: Objavljene uznemirujuće fotografije napada na Bačvicama

Slobodna piše da je jedan od ozlijeđenih pripadnik Interventne jedinice policije koji nije bio na dužnosti. Operiran je u KBC-u.

Policija je ubrzo pronašla muškarca koji se dovodi u vezu s ozljeđivanjem, a kod njega su pronašli nož.

“Nad njim su uporabili sredstva prisile (sprej s nadražujućom tvari i sredstva za vezivanje), nakon čega mu je pružena liječnička pomoć, zbog djelovanja spreja na oči, rekli su u policiji”, javili su jutros iz policije.

Jutro poslije, na mjestu događaja tek tragovi krvi svjedoče da se nešto dogodilo. Nikoga od svjedoka nismo zatekli tamo, samo čistačice iz obližnjeg kluba koje su nam kazale da su čule da su se momci posvađali u klubu Tropic. Kako su nam kazale, ispred ih je pokupila hitna pomoć.

Što je bilo uzrok svađe, a zatim i ozljeđivanja muškaraca, na policiji je da otkrije. Za pretpostaviti je da je svemu kumovao alkohol.

O događaju je obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo. Na mjestu događaja obavlja se očevid, te se utvrđuju okolnosti događaja.

Komentiraj