Objavljena snimka stravične nesreće na naplatnoj kućici

Tri osobe ozlijeđene su u prometnoj nesreći u kojoj su u četvrtak rano poslijepodne na naplatnim kućicama Sveta Helena u smjeru Zagreba sudjelovala tri vozila, doznaje se od zagrebačke policije.

Fotografije s mjesta nesreće koje su objavili portali pokazuju smrskani automobil mađarskih registracija uza samu naplatnu kućicu, a iza njega automobil čakovečkih oznaka prevrnut na bok. Malo dalje je treći automobil, također mađarskih oznaka, s razbijenim stražnjim dijelom.

Pretpostavlja se da se nesreća dogodila kada se BMW čakovečkih registracija u punoj brzini dovezao do naplatnih kućica gdje su na red čekala dva automobila mađarskih registracija. Zbog neprilagođene brzine, BMW se u zabio u automobile. Prvi automobil na koji je naletio (dakle, drugi u nizu) od siline udarca zabio se u naplatnu kućicu i posve je smrskan.

Jutarnji list je objavio i snimku nadzorne kamere na kojoj je vidljivo da se BMW velikom brzinom zaletio u Škodu, koja je usporavala zbog zaustavljanja na naplatnim kućicama.

GALERIJA: BMW uletio u naplatnu kućicu, dva automobila potpuno smrskana

U kućici je bila blagajnica no, na sreću, ništa joj se nije dogodilo. Vatrogascima je trebalo 45 minuta da iz smrskanog vozila izvuku bračni par s djetetom. Prvi automobil u nizu također je oštećen i od siline udarca odbačen je nekoliko metara naprijed.

Na tom istom mjestu, unatrag pet godina, dogodilo se već mnogo nesreća, a sve to zbog ravne ceste koja vodi točno do naplatnih kućica, koje, unatoč brojnim upozorenjima, mnogi vozači primijete – prekasno.

Prema neslužbenim podacima bračni par s djetetom u jako je teškom stanju, navodno su u induciranoj komi. Više će biti rečeno u službenom policijskom izvješću.

Tvrdnju policije potvrđuje i snimka nadzorne kamere na kojoj je vidljivo da se BMW velikom brzinom zaletio u Škodu, koja je usporavala zbog zaustavljanja na naplatnim kućicama.

Komentiraj