traga se za još jednom osobom

Policija objavila nove detalje o napadačima na Srbe u Uzdolju

Ukupno 14 napadača koji su povezani s napadom koji se 21. kolovoza dogodio u kafiću u Uzdolju do sada je privela policija, a još za jednim još tragaju.

Svi huligani otprije su poznati policiji zbog navijačkih izgreda, otkrio je na današnjoj konferenciji za medije u sjedištu PU šibensko-kninske voditelj Odjela općeg kriminaliteta Šime Pavić, javlja Šibenik.in.

“Prethodna dva dana službenici Policijske uprave šibensko-kninske nastavili su s kriminalističkim istraživanjem vezano za kaznena djela nasilničkog ponašanja u svezi zločina iz mržnje, oštećenja tuđe stvari te nanošenja tjelesne ozlijede teških ozljeda 21. kolovoza u Uzdolju. Proveli smo radnje i prikupili dokaze i saznanja u vezi još deset osoba s područja Šibenika, Splita i Sinja, u dobi od 19 do 29 godina”, kazao je Pavić.

Za još jednom osobom koju povezuju s napadom u Uzdolju, policija još traga i za njim je raspisana tjeralica.

GALERIJA: Privođenje osumnjičenih za napade na Srbe

“Do sada je ukupno 14 osoba privedeno, a za jednom još tragamo te osim toga nemamo informacije o novim osobama povezanih s ovim incidentom”, rekao je Pavić, a dodao je i da su svi do sada privedeni od prije poznati policiji zbog navijačkih nereda.

Šibenska policija četiri osobe uhitila je krajem kolovoza te im je nakon ispitivanja u DORH-u određen istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela i ometanja kaznenog postupka. Još deset osoba uhićeno je jučer, a oni su danas privedeni na ispitivanje u državno odvjetništvo u Šibeniku, piše Šibenik.in.

Komentiraj