sukob kod sinja

Policija pretražila stan mladića koji je oštrim predmetom napao i teško ozlijedio vozača, pronašli drogu i oružje

U ponedjeljak je, pola sata iza ponoći došlo do sukoba na sinjskom području nakon što je 31-godišnji vozač zapriječio prolaz drugom vozilu.

Muškarac se nalazio u osobnom vozilu s još dvije osobe. Incident se dogodio na cesti u mjestu Jasensko, a u vozilu kojemu je zapriječilo put nalazilo se više osoba. Jedan od njih je prišao i predmetom koji je držao u ruci udarao po vozilu i vozaču.

Policija je danas završila kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom koji je napao 31-godišnjeg vozača. Utvrđena je sumnja da je oštrim predmetom ozlijedio 31-godišnjaka kojemu je pružena liječnička pomoć i konstatirana teška tjelesna ozljeda glave.

Tijekom kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga doma i drugih prostora, te je pronađeno i oduzeto 230 grama droge marihuane, 3,6 grama amfetamina i jedna automatska puška.

Uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Teška tjelesna ozljeda, Neovlaštena proizvodnja i promet drogama i Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari doveden je policijskom pritvorskom nadzorniku, javljaju iz PU splitsko-dalmatinske.

Komentiraj