omiš i sinj

Policija “upala” u dva stana, pronašla puške, pištolje i hrpu streljiva

Policija je obavila pretrage stanova na omiškom i sinjskom području i pronašla dvije puške, dva pištolja, hrpu streljiva, čak i malo kokaina.

Policajci iz Službe kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom. Tijekom kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga stana i drugih prostorija koje navedeni koristi na omiškom području.

Tom prilikom je pronađena i oduzeta automatska puška, dva pištolja i 295 komada raznog streljiva, te 0,4 grama kokaina. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari protiv njega će se podnijeti kaznena prijava, te optužni prijedlozi zbog neovlaštenog posjedovanja droge i neovlaštenog posjedovanja ostalog oružja i streljiva (na fotografiji).

Nadalje, policijski službenici Policijske postaje Sinj dovršili su kriminalističko istraživanje nad 63-godišnjakom, te je obavljenom pretragom doma i drugih prostorija koje navedeni koristi na sinjskom području pronađena i oduzeta puška i ukupno 231 komad različitog streljiva.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari protiv njega će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, javili su iz PU.

Komentiraj