neumorna potraga za počiniteljem

Potraga za ubojicom još traje: Sumnja se da je osumnjičenik za ubojstvo mladića u Stobreču pobjegao u BIH

Potraga za 24-godišnjim Nikolom G. J. koji je osumnjičen za ubojstvo Ivana Mate Blaževića (23) zvanog Blato, još uvijek nije dala rezultate.
Neslužbeno se doznaje kako je mladić, po izjavama svjedoka odgovoran za smrt mladog torcidaša u sukobu do kojeg je došlo u petak rano ujutro u Stobreču, pobjegao u BiH. Policija je postavila patrole pred stan u Strožancu gdje mladić stanuje te u Rudi kod Trilja gdje je obiteljska kuća, no u pitanju je “zaštita obitelji”, kazali su policajci, piše 24 sata.
Ispred lokala “Reket ” na ulazu u Stobreč, desetak minute nakon četiri sata ujutro došlo je do sukoba u kojem je Blažević uboden u grudni koš, u srce. Nikola je pobjegao, a istražitelji nisu pronašli oružje kojim je počinjen zločin, iako imaju izjave više od desetak svjedoka.
Razne verzije ubojstva kolaju, mediji sa sigurnošću donose jednu varijantu koju potom demantiraju, no za sada motivi ostaju nejasni: od slučajnog “kafanskog” obračuna do ranijih razmirica.
Pokojni Blažević nedavno je osuđen na rad za opće dobro zbog napada na nogometnog suca Bruna Marića, upravo zahvaljujući ranijoj neosuđivanosti. Zbog tog napada je proveo iza rešetaka više od tri mjeseca, no nije “cinkao” ostale napadače, što mu je pored godina odlazaka na gostovanja Hajduka donijelo dodatni ugled među navijačima.
No, prazan dosje ima i 24-godišnjak u bijegu. Navodno se očekuje njegova predaja u ponedjeljak ili srijedu, u pratnji odvjetnika, piše 24 sata.

Komentiraj