drugi napad

Požar na automobilu u Vinkovačkoj je podmetnut: Vozilo je u vlasništvu djevojke koja je ovog ljeta brutalno pretučena u Solinu

Nastavljaju se paljevine automobila po Splitu, u noći sa subote na nedjelju planuo je Golf sedmica u Vinkovačkoj ulici.

Automobil je vlasništvo B. R. (38), koja je ovog ljeta brutalno napadnuta i pretučena na solinskom području. Radi se o drugom napadu u četiri mjeseca na 38-godišnjakinju kojoj su početkom srpnja polomljene obje noge, ruka i jagodična kost, piše Slobodna Dalmacija.

Automobil je planuo oko 4,15 sati u Vinkovačkoj ulici te je plamen zahvatio i Renault Twingo parkiran kraj njega. Golfu je razbijeno prednje vjetrobransko staklo, ali u unutrašnjosti nema tragova plamena. Na tlu s desne strane vozila bila je teleskopska palica, potpuno izgorjela. Za sobom su je vjerojatno ostavili napadači nakon što su razbili staklo automobila.

Mjesto događaja su osiguravali temeljni policajci, a oko 7 sati je došao i Ivica Buzov, voditelj službe Općeg kriminaliteta PU splitsko-dalmatinske.

Vatrena noć u Splitu: U potpunosti izgorio jedan automobil, vatra zahvatila i susjedni

“Čula se jaka detonacija, skočio sam iz kreveta i vidio sam kako gori automobil. Vatrogasci su odmah došli”, kazao je za Slobodnu Dalmaciju jedan od stanara nebodera u Vinkovačkoj.

B.R. je do početka ove godine bila u izvanbračnoj vezi s osobom koja je dobro poznata splitskoj policiji.

Komentiraj