tijelo pronađeno u šumi / Prva žrtva vala hladnoće u BiH: smrznuo se 88-godišnjak

Image

Policija u Istočnom Sarajevu potvrdila je kako je tijelo 88-godišnjeg muškarca pronađeno dan ranije u šumi kod mjesta Miljevina

3.1.2017.
13:43
VOYO logo

Stariji muškarac umro je uslijed smrzavanja u okolici Foče u istočnoj Bosni i on je prva žrtva vala hladnoće koji je pogodio Bosnu i Hercegovinu s prvim danima siječnja, potvrdili su u utorak službeni izvori.

Policija u Istočnom Sarajevu potvrdila je kako je tijelo 88-godišnjeg muškarca pronađeno dan ranije u šumi kod mjesta Miljevina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijelo su otkrili lovci a očevidom je utvrđeno kako je rječ o osobi inicijala V.Š. iz sela Sokoli. Na muškarcu su bili tek dijelovi tanke odjeće a pretpostavlja se kako je preminuo u noći kada se temperatura spustila do petnaest stupnjeva ispod ništice.

Meteorolozi prognoziraju kako će u narednim danima u BiH uslijediti novi val zahlađenja. Osim na planinama iznimno niske temperature očekuju se i u gradovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Sarajevu se narednog vikenda očekuju noćne temperature i do 22 stupnja ispod ništice dok će dnevne biti tek desetak stupnjeva više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo