ne stišava se bura

“Rekla bih vam o njemu sve najgore, ali ga ne poznajem kao takvoga i ne mogu vam lagati”: Susjedi progovorili o ubojici s Kajzerice, poznata je i sudbina bebe koja je preživjela

Susjedi na Kajzerici otkrili su detalje koji bi možda mogli pomoći u rasvjetljavanju masakra koji je počinio Igor Nađ kada je ubio svoju partnericu Maju Tojagić te njezog 10-godišnjegi sina, sestru, roditelje i sestrinog dečka.

“Najžalosnije je da je, nakon što su se on i ona posvađali, najtužnija bila Majina majka Filjka, koja je Igora jako voljela te je svoju kćer nagovarala da mu se vrati. Eto, očito joj vratio metkom u glavu”, ispričala je jučer susjeda stradalih Tojagića za Večernji list.

Teško je to sve skupa, slažu se susjedi na Kajzerici, baš kao i susjedi majke ubojice Igora Nađa u Brezovici, čiju je kuću jučer čuvala policija.

Većina stanovnika tog kvarta u široj okolici Zagreba o šesterostrukom ubojici govore s nelagodom, jer, kako kažu, poznavali su ga kao “pristojnog, dobrog tipa”, a sada im je, nakon užasa koji je počinio, glupo tako govoriti o njemu.

Pomahnitali ubojica u Zagrebu ubio šest osoba, među njima dvije sestre i dječaka

“Vjerujte, ja bih vam rekla o njemu sve najgore, svaku glupost koju je napravio bih vam prepričala, ali kad ga jednostavno ne poznajem kao takvoga i ne mogu vam lagati”, govori Brezovčanka Marica.

Mnogi se pitaju i što će biti s Igorovom i Majinom bebom koja se nalazi u Domu za nezbrinutu djecu u Nazorovoj.

Iz Nazorove pojašnjavaju da će o tome odlučivati Centar za socijalnu skrb, piše Večernji list. Točnije, Centar pokreće proceduru kojom se utvrđuje ima li dječačić bližu rodbinu te jesu li oni sposobni brinuti se o njemu. Utvrđivat će se kapaciteti rođaka, odnosno provjeravat će se uvjeti u kojima bi dijete moglo odrastati, kao i psihičko i fizičko stanje rodbine. U teoriji, budući da je djetetu to baka, dvoipolmjesečna bi beba mogla živjeti i s Nađovom majkom, ali samo u slučaju procjeni li nadležni Centar za socijalnu skrb da je ona sposobna brinuti se o unuku.

Čitav bi proces s provjerom mogao potrajati nekoliko tjedana, a bude li procjena da dijete ne može biti s rođacima, pokrenut će se postupak posvajanja.

Komentiraj