Svjedoci događaja

Što se dogodilo na Bačvicama?: “Bilo je užasno, svi smo u strahu”

U ranim jutranjim satima petka na splitskim Bačvicama 42-godišnjak je ozlijedio četvero ljudi, o čemu smo ranije izvijestili.

Povod za šetnju po gradu nam nije trebao ali smo večeras prošetali upravo s namjerom da pokušamo saznati što se to točno događalo u splitskom klubu na Bačvicama. Samo što smo ovaj put za izjave željeli pronaći turiste, strance, da čujemo i njihovu priču.

Nije nam trebalo dugo da naiđemo na grupicu Australaca koji su sinoć upravo bili na mjestu događaja. Čim smo ih upitali o napadu promijenili su vesela lica u ozbiljna. Prema njihovim riječima, napadač je prije napada pravio probleme unutar kluba, kažu da se čak pokušavao pomokriti blizu pozornice.

“Izvadio je spolovilo, a onda su ga jako brzo izbacili van”, kazala nam je Katherinne L, a to su kimanjem glava i riječima “Yes, yes” potvrdili i njeni prijatelji.

Kako dalje kažu, vratio se jako brzo s prilično velikim nožem i nesmetano ušao nazad u klub.

“Na putu prema klubu prošao je pored nekih taksista i navodno im je rekao da će sve ubiti. U klubu je izvadio nož i već unutra nekoga ozlijedio nakon čega je divljanje nastavljeno ispred.”

Jedan mladić iz grupe mladih Australaca je rekao kako je njegov prijatelj pokušao svladati napadača:

“Zgrabio ga je od iza, ali je samo zaradio dvije duboke rane nožem u bedro i list. Izgubio je puno krvi, ali je dobro, oporavlja se”, kaže.

Također, vidjeli su da je jedan od zaposlenika Tropica proboden u rame blizu vrata. Ostale detalje su saznali iz medija.

“Bilo je užasno, svi smo u strahu, ne možemo vjerovati da se tako nešto dogodilo, moglo je sve završitit puno gore”, rekli su vidno potreseni i još uvijek prestravljeni.

Komentiraj