krvavi obračun

Strava na Bačvicama: Muškarac nožem ozlijedio četiri osobe, objavljene uznemirujuće fotografije

Jutros u 3.42 sati zaprimljena je dojava da se kod ulaza u ugostiteljski objekt na Bačvicama nalazi ozlijeđena osoba.

Policijski službenici su upućeni na mjesto događaja, te je utvrđeno da su ozlijeđene četiri muške osobe, kojima je pružena liječnička pomoć.

Neslužbeno, ozlijeđeni su članovi osoblja i strani gosti kojima je napadač nožem ozlijedio bedra, ruke, noge i trbuh.

Policija je ubrzo pronašla muškarca koji se dovodi u vezu s ozljeđivanjem, a kod njega su pronašli nož. Nad njim su uporabili sredstva prisile (sprej s nadražujućom tvari i sredstva za vezivanje), nakon čega mu je pružena liječnička pomoć, zbog djelovanja spreja na oči, rekli su u policiji.

GALERIJA: Na Bačvicama izbodena četiri muškarca, ostali tragovi krvi

O događaju je obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo. Na mjestu događaja obavlja se očevid, te se utvrđuju okolnosti događaja.

Jedan od svjedoka napada je na Facebooku objavio uznemirujuće fotografije na kojima se vide ranjeni muškarci.

“Zanima me šta je to čovjeku u glavi kada izbode četvero ljudi… osoblje, gosta (i to stranca), slučajnog prolaznika… Po nogama, preponama, rukama, jetri…?

Davno sam rekao da nismo svi isti po svijesti, inteligenciji, empatiji za bližnje i korisnosti na ovom svijetu, a i da mi je žao što dišem isti kisik s nekim ljudima. Jbg. Nadam se da će svi biti ok”, piše u statusu.

Nije Split grad slučaj jer sam ovakve stvari vidio i u "civiliziranom" Bruxellesu i u "divljem" Meksiku. Srećom, nije se…

Objavil/a The Mladichi dne Četrtek, 18. julij 2019

Komentiraj