Tek nekoliko metara nadomak ulaza u povijesnu jezgru

Strava usred Dubrovnika: Taksist propucan na Pločama, napadači u bijegu, na ulicama duge cijevi

Taksist iz Dubrovnika propucan je sinoć nešto prije ponoć na Pločama, u samom centru Dubrovnika, tek nekoliko metara nadomak ulaza u povijesnu jezgru. Napadači su u bijegu.

U naselju Mokošica, kako doznaje Dubrovački dnevnik, još od jučer traje potraga za napadačima, a trenutno su na ulici ‘duge cijevi’, odnosno naoružani policijski službenici koji zaustavljaju sva vozila u Novoj Mokošici.

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske potvrdili su kako je ova akcija u sklopu kriminalističkog istraživanja vezano za slučaj ranjavanja muškarca A.M. (28), inače taksista iz Stare Mokošice.

Identitet jednog od počinitelja poznat je policiji, a radi se o M.B. (23) iz Nove Mokošice doznaje Dubrovački dnevnik.

Prema riječima očevidaca koji su sinoć bili na Pločama nešto iza ponoći izbila je prava drama kad su dvojica muškaraca došli i tražili A.M. Prvo su navodno na njega vikali i naguravali se te su izvukli nož nakon čega je on počeo bježati. Jedan od napadača izvukao je pištolj i zapucao. Dva metka su pogodila 28-godišnjaka, a oni su pobjegli prije dolaska policije, prepričao je jedan od taksista koji je sinoć svjedočio incidentu.

Ozljede je zadobio 28-godišnjak koji je fizički i verbalno napadnut od strane dvojice muškaraca za kojima se još uvijek traga. Identitet jednog napadača je poznat, kazali su iz policije.

Ozlijeđeni muškarac je van životne opasnosti, potvrdio je za Dubrovački dnevnik ravnatelj OB Dubrovnik Marijo Bekić.

 

Komentiraj