napad na vaterpoliste

Trener vaterpolista Crvene Zvezde: “Ne mogu Vam ništa reći”

Čuli smo se s Aleksandrom Filipovićem, trenerom vaterpolista Crvene Zvezde

Pokušali smo doći do samih sudionika incidenta o kojem će se očito još pričati, pa smo došli i do trenera vaterpolista Crvene Zvezde, Aleksandra Filipovića. Nakon što smo se predstavili, rekao nam je kratko da sjedi s ljudima iz MUP-a i kako nam ne može ništa posebno reći, jer je cijela stvar još u postupku.“ 

Zamoljeni smo da nazovemo kasnije, ne bismo li pokušali saznati nešto više, ali nam više ne odgovara na pozive, a iz hotela u kojem su „Zvezdaši“ odsjeli smo doznali da se vaterpolisti upravo spremaju krenuti prema Beogradu.

U međuvremenu naša kolegica s RTL-a Dragana Eterović u razgovoru s predstavnikom vatepolo saveza Srbije saznala kako je „s vrha“ zabranjeno svako istupanje u javnost, pa ni ne očekujemo da ćemo doznati nešto više.

Ono što znamo smo doznali od tajnika Mornar Brodospasa, Vilija Mladinića, koji nam je potvrdio da je iz vodstva lige stigla obavijest kako utakmica nije službeno otkazana i da se imaju pojaviti večeras na Poljudu. Vaterpolista Crvene Zvezde tamo, po svemu sudeći, neće biti, pa nas vjerojatno očekuje nastavak ove cijele tužne priče.

Komentiraj