ostali bez "kapitalaca"

U Vrlici uhvaćena dva “poljoprivrednika” s više od 100 stabljika marihuane, neke su bile ogromne

Jučer je pronađeno i zaplijenjeno više vrsta droge na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

U akcijama pronalaska i zapljene uz policijske službenike policijskih postaja sudjelovali su i policijski službenici Službe kriminaliteta droga.

Naime, policijski službenici Postaje granične policije Trilj u suradnji s policijskim službenicima Službe kriminaliteta droga proveli su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom.

U sklopu istraživanja obavljena je pretraga doma i drugih prostorija koje koristi na širem vrličkom području te je pronađeno i oduzeto 84 grama i 98 stabljika marihuane.

Foto: PU SD

Nadalje, jučer su policijski službenici Službe kriminaliteta, također na širem području Vrlike, obavili pretragu doma i drugih prostorija koje koristi 52-godišnjak. Pronašli su i oduzeli 28 stabljika marihuane, javlja PU splitsko-dalmatinska.

U Makarskoj su policijski službenici Policijske postaje Makarska također proveli kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom. U sklopu istraživanja obavljena je pretraga doma i drugih prostorija koje spomenuti koristi kada je pronađeno 92 grama kokaina, 75 grama  heroina i dvije digitalne vage.

Nakon dovršenog istraživanja sva trojica su predana pritvorskom nadzorniku.

Komentiraj