tragična nesreća

Vozaču Golfa koji je sinoć naletio na pješakinju ovo nije prvi put, a osuđivan je i zbog droge

U prometnoj nesreći koja se u utorak navečer dogodila u Splitu na križanju Ulica Domovinskog rat i Hrvatske ratne mornarice jedna je osoba poginula, a jedna teško ozlijeđena.

Nesreća se dogodila oko 21 sat, a prema prvim neslužbenim informacijama sudarila su se dva osobna vozila od kojih se jedno odbilo u smjeru pješačkog prijelaza i udarilo dva pješaka. Jedna je pješakinja smrtno stradala nakon što je na nju naletio Golf, a drugi pješak je ozlijeđen i prevezen u splitsku bolnicu.

Slobodna Dalmacija piše da je vozač automobila koji je udario pješake 33-godišnjak koji je od ranije poznat po dilanju i brzoj vožnji.

Uhićen je početkom 2013. godine nakon što je sa suučesnikom bježao policiji u vozilu kojim su na raskrižju ulica Domovinskog rata i Dubrovačke u ranim poslijepodnevnim satima projurili kroz crveno svjetlo i oborili pješakinju. Nastavili voziti velikom brzinom. Vozač je tada osuđen na dvije godine i osam mjeseci zbog preprodaje marihuane u šta su mu uračunate ranije presude zbog krađe i protupravne naplate.

Komentiraj