Kada udrem šakom o stol ja...

Andro Krstulović Opara: “Dok sam ja gradonačelnik, gradnje na Marjanu neće biti!”

„ Dok sam ja gradonačelnik gradnje na Marjanu neće biti, Točka”, jasno je rekao splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara komentirajući zahtjev Božidara Viduke, magistra inženjera geodezije i geo informatike koji je zatražio da se pokrene procedura za brisanje Park šume Marjan iz Upisnika zaštićenih područja.

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike dalo mu je odgovor da takvu odluku mora donijeti Gradsko vijeće uz suglasnost resornog ministarstva i središnjeg tijela državne uprave nadležnog za poslove šumarstva.

„Ne komentiram, to je nekakav pojedinac koji bombardira sve čudesnim i čudnim mailovima. Ja sam primio kroz nekoliko mjeseci mailove koje uopće ne mogu komentirati i koji su na granici kažnjivosti, utuživosti, ja to uopće ne želim komentirati”, rekao je gradonačelnik, a dodaje i kako izvješće DORH-a o sanaciji Marjana nije ni pročitao:

„To izvješće nije još ni objavljeno pa bi volio da taj koji se na njega poziva ga i dade. Ja ga nisam vidio, da li ste ga vi vidjeli? Nisam vidio ni to vještačenje, ja bi volio vidjeti to objavljeno , a dok se to ne objavi to komentirati ne mogu i ne želim“, poručio je splitski gradonačelnik.

Komentiraj