Splitski školarci

Besplatni prijevoz za vaše osnovce i srednjoškolce možete osigurati do 5. srpnja

Da bi krajem kolovoza na prodajnom mjestu tvrtke Promet d.o.o. mogli preuzeti godišnju pokaznu kartu za novu školsku godinu, učenici splitskih srednjih i osnovnih škola koji ostvaruju pravo na besplatni javni gradski prijevoz, moraju u svojim obrazovnim ustanovama do 5. srpnja 2019. predati ispunjene zahtjeve s potrebnom dokumentacijom.

Pravo na besplatan prijevoz-godišnju pokaznu kartu mogu ostvariti učenici iz obitelji s troje i više djece ako jedan roditelj/skrbnik ima prebivalište na području grada Splita neprekinuto najmanje tri godine do dana podnošenja zahtjeva i uz uvjet da primaju dječji doplatak.

Upravni odjel za socijalnu skrb, zdravstvenu zaštitu i demografiju Grada Splita u suradnji sa školama i gradskom tvrtkom Promet d.o.o.. vrši prikupljanje zahtjeva učenika za besplatni javni gradski prijevoz. Obrasci se mogu preuzeti u školama, na Centralnoj pisarnici Gradske uprave (Obala kneza Branimira 17) ili na Službenoj web stranici Grada Splita. Od dokumentacije potrebno je dostaviti preslik osobne iskaznice, Rješenje iz 2019. godine o ostvarenom pravu na dječji doplatak ili Potvrdu, preslik rodnog lista te dvije fotografije učenika koji je ostvario pravo na besplatni prijevoz.

Komentiraj