Marjane, Marjane

FOTO Članovi društva Marjan pozivaju: “Učlani se i bori jer Marjana nema bez tebe”

Obzirom da je obilježavanje Dana Marjana ove godine bilo odgođeno zbog loše vremenske prognoze članovi Društva Marjan odlučili su ipak obilježiti ga na jedan simboličan način.

Oni su jutros u 10 sati otvorili škure svog kioska na Prvoj vidilici  koji je nakon dugo godina u funkciji od travnja ove godine a počeo se graditi još davne 1957. godine.

Članovi Društva Marjan tako su se jutros malo prije 10 sati okupili na druženje i akciju učlanjivanja novih članova a sve kako bi pluća našeg grada očuvali i sačuvali za buduće naraštaje.

“Usprkos lošoj vremenskoj prognozi, društvo Marjan je i danas na Marjanu  na našem info pultu. Tu smo prije svega zbog prikupljanja novih članova koji su nam potrebni u borbi za zdraviji i očuvani Marjan. trenutno traje borba protiv potkornjaka, to je opasnost na koju smo prvi ukazali i protiv koje se i sada borimo kao što se borimo i protiv svih loših pokušaja da se marjanska šuma obrani na neprimjeren način, na načine koji će više šumu ošteti nego joj pomoći. U toj borbi nam je potrebna vaša pomoć. Dođite i učlanite se jer društva ni Marjana kakvoga poznajemo nema ako se ljudi ne aktiviraju” – pozvao je tajnik Društva, Marjan Goran Mrdaković.

Društvo Marjan poziva na učlanjenje

Odazovite se i učlanite jer ako nećemo mi tko će nam čuvati naš Marjan?!

Komentiraj