predstavljanje 5. veljače

DAN SIGURNIJEG INTERNETA Policija predstavlja aplikaciju “Safety Net – Bitka za sigurnost”

U sklopu obilježavanja Dana sigurnijeg interneta, PU splitsko-dalmatinska će zajedno s partnerima, Fakultetom elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje i članovima udruge DUMP, uz potporu Vijeća za provedbu programa prevencije kriminaliteta na području Grada Splita, predstaviti ažuriranu i nadograđenu aplikaciju “Safety Net – Bitka za sigurnost”, prilagođenu starijim uzrastima učenika osnovnih škola i učenicima srednjih škola.

Radi naprijed navedenog Policija poziva na konferenciju za medije koja će se održati 05. veljače 2018. (ponedjeljak) s početkom u 10:30 sati, u zgradi PU splitsko-dalmatinske, soba 313/ III.

Na konferenciji za medije biti će Paško Ugrina, voditelj Odjela prevencije PU splitsko-dalmatinske, dekan FESB-a dr.sc. Sven Gotovac, dopredsjednica Udruge DUMP Izabela Domazet i Ante Jukić, predsjednik Vijeća za provedbu programa prevencije kriminaliteta na području Grada Splita.

Na konferenciji za medije biti će prezentiran i način korištenja nadograđene i prilagođene aplikacije “Safety Net-Bitka za sigurnost” na pametnim telefonima.

Komentiraj