koncert i utakmica

Danas svi na Poljud, održavaju se dva spektakla

Danas, prije utakmice Hajduka i Rijeke, na splitskom Poljudu održat će se humanitarni koncert pod nazivom “Zbog jedne ljubavi”.

Lions klub Split organizirao je humanitarnu akciju “Zbog jedne ljubavi”, koja za cilj ima prikupiti novčana sredstva potrebna za adaptaciju postojećih prostorija Jedinica liječenja Zavoda za dječju hematologiju, onkologiju, kliničku imunologiju i genetiku Klinike za dječje bolesti KBC Split.

Ovom humanitarnom akcijom će se, zasigurno, unaprijediti uvjeti boravka u Zavodu za hemato-onkologiju i pridonijet će se daljnjem uređenju i opremanju Klinike za dječje bolesti, a sve s ciljem promicanja humanizacije bolničkog liječenja. U okviru ove velike humanitarne akcije, uz potporu HNK Hajduk, danas u 17:30 sati na poljudskom stadionu, uoči jadranskog derbija Hajduk – Rijeka, bit će održan humanitarni koncert „Zbog jedne ljubavi.“

Na koncertu će nastupiti Alen Nižetić, Hari Rončević, Klapa Šufit i Grupa Viva.

Ulaznica za nogometnu utakmicu, ujedno je ulaznica i za koncert.

Humanitarna akcija “Zbog jedne ljubavi” trajat će do 28. lipnja ove godine. Ciljani iznos akcije je 108.000,00 kn, a sredstva će se prikupljati izravnim uplatama na račun IBAN:HR5124840081502011742 kod Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb te pozivom na humanitarni broj 060 9001 (cijena poziva 6,25kn).

Komentiraj